Orzo Salad with Herbs / Salade d'Orzo avec Herbes Fraîches

Orzo Salad with Herbs




As the weather warms up, I find myself craving fresh and healthy salads. One of my favorite recipes is this Orzo Salad with Herbs, which I created after trying a similar dish at a local food store. It’s light, refreshing, and packed with flavor. For an extra protein boost, you can add some grilled chicken or hard-boiled eggs to complement the salad.


À mesure que le temps se réchauffe, j’ai envie de salades fraîches et saines. L’une de mes recettes préférées est cette salade d’orzo aux herbes, que j’ai créée après avoir goûté un plat similaire dans un magasin d’alimentation local. Elle est légère, rafraîchissante et pleine de saveurs. Pour un supplément de protéines, vous pouvez ajouter du poulet grillé ou des œufs durs pour compléter la salade.


ORZO SALAD WITH HERBS

Ingredients:
1 1/2 cups Orzo
1/2 red bell pepper, diced
1/2 to 1 cup marinated artichoke hearts, drained and coarsely chopped
1/4 cup red onion, diced
3 tablespoons capers, drained
1/2 cup fresh parsley, chopped
1/2 cup fresh dill, chopped
6 green onions, sliced
3 tablespoons olive oil
juice of one lemon
salt to taste

Directions:
1- Cook Orzo in 5 cups of water for about 7-8 minutes. When cooked, drain and rinse under cold water. Place in a large bowl.
2- Add olive oil, lemon juice, bell pepper, artichoke hearts, red onion, green onions, fresh herbs. Season with salt. Toss well.
3- Serve on top of salad. Keep in refrigerator until ready to eat. 

Eat the salad within 3 days.

Enjoy!


SALADE D'ORZO AVEC HERBES FRAÎCHES

Ingrédients: 
1 1/2 tasses d’orzo 
1/2 poivron rouge, coupé en dés 
1/2 à 1 tasse de coeurs d’artichaut marinés, égouttés et hachés grossièrement 1/4 tasse d’oignon rouge, coupé en dés 
3 cuillères à soupe de câpres, égouttées 
1/2 tasse de persil frais, haché 
1/2 tasse d’aneth frais, haché 
6 oignons verts, tranchés 
3 cuillères à soupe d’huile d’olive 
Jus d’un citron 
Sel au goût

Instructions: 

1- Faites cuire l’orzo dans 5 tasses d’eau pendant environ 7 à 8 minutes. Une fois cuit, égouttez et rincez à l’eau froide. Placez dans un grand bol. 

2- Ajoutez l’huile d’olive, le jus de citron, le poivron rouge, les coeurs d’artichaut, l’oignon rouge, les oignons verts et les herbes fraîches. Assaisonnez avec du sel. Mélangez bien. 

3- Servez sur le dessus de la salade. Conservez au réfrigérateur jusqu’au moment de servir.

Déguster la salade dans les 3 jours.

Bon appétit!




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